ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ PROSFORES

 

PROSFORES XENODOXEIA MYKONOS
Προσφορές Ξενοδοχείων Στην Μύκονο!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

Οι καλύτερες Προσφορές & Εκπτώσεις
στα Ξενοδοχεία, Βίλλες & Δωμάτια
στην Μύκονο!

Αν θέλετε ν' ανακαλύψετε τις χαμηλότερες τιμές δωματίων 
& προσφορές  ξενοδοχείων
 σε όλη την Μύκονο πατήστε ΕΔΩ!

 Εκτός από τις προσφορές των ξενοδοχείων, θεωρήσαμε χρήσιμο να σας δώσουμε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν τις διακοπές σας στην Μύκονο!

Η Μύκονος είναι ένα από τα πολλά όμορφα νησιά των κυκλάδων που μπορείτε να πάτε για διακοπές. λόγω των εκπληκτικών προσφορών που κάνουν τα ξενοδοχεία για να προσελκύσουν Έλληνες τουρίστες.

Εκτός από τις φανταστικές παραλίες και την έντονη νυκτερινή ζωή, η "άγνωστη" Μύκονος προσφέρει και υπέροχα αξιοθέατα. Ακολουθεί μια λίστα με τα σπουδαιότερα.

Αρχαιολογικό Μουσείο Μυκόνου
Κτισμένο στις αρχές του 20ου αιώνα, είναι το Αρχαιολογικό Μουσείο της Μυκόνου. Αρχικά κατασκευάστηκε για να στεγάσει τα ευρήματα των ανασκαφών στο νησάκι Ρήνεια, που προέρχονται από την γνωστή ιστορικά «κάθαρση της Δήλου».

Λαογραφικό Μουσείο Μυκόνου
Στην περιοχή Κάστρο, θα βρείτε το Λαογραφικό Μουσείο, που θεωρείται το παλαιότερο κτίσμα του νησιού, αφού υπολογίζεται ότι κατασκευάστηκε κατά τη Βυζαντινή εποχή.

Αγροτικό Μουσείο Μυκόνου
Ένα από τα 3 παραρτήματα του Λαογραφικού Μουσείο Μυκόνου, είναι το Αγροτομουσείο, στο οποίο θα συναντήσετε παλιές αγροτικές εγκαταστάσεις, σημαντικότερη είναι αυτή του Μύλου του Μπόνη.

Ναυτικό Μουσείο Αιγαίου
Στα 3 Πηγάδια, στεγαζόμενο σ’ ένα κυκλαδίτικο κτίριο του 19ου αιώνα, βρίσκεται και το Ναυτικό Μουσείο της Μυκόνου μέσα στο οποίο μπορείτε να θαυμάσετε τα εκθέματα που έχουν σχέση με την πλούσια ναυτική ιστορία του νησιού.

Αρχαιολογικό Χώρος Φτελιάς
Πρόκειται για έναν αρχαίο οικισμό στη Μύκονο, που ανάγεται στον 5ο αι. π.Χ. Εκεί έχει ανακαλυφθεί ο οικισμός της νεότερης νεολιθικής εποχής.


Μικρή Βενετία
Σε μια απόλυτα γραφική γειτονιά που απολαμβάνει το πιο υπέροχο ηλιοβασίλεμα, βρίσκεται η Μικρή Βενετία ή αλλιώς η Αλευκάνδρα στη Μύκονο. Εδώ βρισκόταν οι κατοικίες των πλούσιων εμπόρων του νησιού τον 18ο αιώνα

Ο απλούστερος τρόπος μετακίνησης εντός του νησιού είναι τα λεοφωρεία, τα ταξί και τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα.

Άπολαύστε κι εσείς τις εκπληκτικές προσφορές των ξενοδοχείων και επιπλωμένων δωματίων στην Μύκονο ΕΔΩ τώρα

Καλή σας διασκέδαση!